Jan 8, 2009

TCG - Un alt mod de ati invinge adversarii


TCG(Trading Card Game) este un joc foarte interesant si foarte complicat. Chiar daca la prima vedere ar parea sa fie doar un joc simplu, de fapt dupa ce incepi sa joci iti dai seama ca acest joc se complica pe parcurs. Acest joc nu seamana cu jocurile de carti normale. Fiecare jucator are un pachet diferit de carti, aceste carti avand diferite proprietati, avantaje si dezavantaje. Pentru fiecare carte din joc trebuie sa existe si opusul acelei carti, pentru a se pastra continuitatea jocului. Pentru a deveni mai interesant jocul are mai multe rank-uri pentru carti, de la cele comune pana la cele extra rare care sunt unice si sunt foarte greu de gasit. Desi pentru unele persoane pare a fi ceva comic si nesemnificativ, pentru altele detinerea unor carti rare reprezinta un lucru foarte important.

De la aparitia lor si pana in prezent TGC-ul a evoluat foarte mult, devenind un joc international, cu turnee foarte mari, si cu participanti din toata lumea.

Desi in mare parte a lumii jocul a evoluat foarte rapid, in Romania se pare ca acest tip de joc nu este destul de cautat.

Parerea mea este ca romanii ar trebui sa se axeze mai mult pe acest tip de joc deoarece este un joc de inteligenta in care poti utiliza multe strategii de joc.

Daca doriti sa aflati mai multe intrati pe siteul http://www.cardware.oxyhost.com/news.php